Range Rover

Range Roverin muotoilu on vaivattoman ikonista.

Aito ja alkuperäinen. Range Rover loi nykyisen luksus-SUV segmentin ja jatkaa sen kiistattomana kuninkaana. Ladattava hybridi tarjoaa saman käsinkosketeltavan ylellisyyden pienintä yksityiskohtaa myöten, josta malli tunnetaan. Täynnä kehittynyttä teknologiaa. Myös pitkän akselivälin versio. Jopa 900mm kahluusyvyys.

Range Rover on luksusautojen eliittiä ja sitä varten se on yksi maailman suosituimmista edustusautoista, jolla pääsee nauttimaan ajosta jokaisena vuodenaikana ilman pelkoa siitä, että suorituskyky loppuisi kesken.

Modernia ilmettä lisäävät uusi etusäleikkö, etupuskuri ja konepelti, sekä integroidut pakoputket ja upeat uudet LED-etuvalot. Auton persoonallinen siluetti on hienostuneen kapeneva ja kaartuva. Sen kiiltävän mustat pilarit korostavat kattoa, auton virtaviivaista ja eleganttia muotoilua.

DIESEL, BENSIINI VAI HYBRIDI?

Nykyiset bensiini- ja uudet dieselkäyttöiset moottorimme ovat kaikkien aikojen puhtaimpia ja tehokkaimpia valmistamiamme moottoreita. Uusi sähköinen voimansiirto edustaa tulevaisuuden ajamista.

Hinnat alkaen 137 639 €

 

Range Rover PHEV ladattava hybridi - äänetöntä luksusta

Tämä on tähänastisista voimansiirroistamme innovatiivisin. Range Roverin ladattava hybridisähköautossa (PHEV) on kehittynyt Ingenium-bensiinimoottori ja sähkömoottori. Sen lähtöteho on 404 hv ja se kiihtyy 0-100 km/h 6,8 sekunnissa. CO2 päästöt alkaen ainoastaan 72 g/km.

 

Erä uusia autoja heti toimitukseen! Mikäli kiinnostuit niin jätä yhteystietosi alta niin olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian. 

Alla näet myös listauksen heti toimituksen autoista.

Range Rover exterior

Sisätilat:

Range Roverin sisätilojen muotoilu on vaivattoman mukavaa ja upeasti viimeistelty. Yksityiskohdat, kuten uudistunut viiluvalikoima, korostavat Range Roverin hienostunutta ilmettä. 

Range Rover Interior

Yhteydenottolomake: Range Rover
Nimi :
Puhelinnumero :
Sähköposti :
Vapaa viesti / kysymyksiä meille :

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

© 2016 Sports Car Center. All rights reserved.