Jaguar F-Pace

UUDISTUNUT JAGUAR F-PACE

F-PACE:n voimanlähteenä toimii bensiini- tai dieselkäyttöinen kevythybridimoottori, ja valittavana on myös täysin uusi Jaguarin lataushybridi niille, jotka haluavat vähentää polttoaineenkulutusta ja CO2-päästöjä entisestään. Kaikki voimansiirtojärjestelmät on varustettu 8-portaisella automaattivaihteistolla.

 

DIESEL, BENSIINI VAI HYBRIDI?

Nykyiset bensiini- ja uudet dieselkäyttöiset moottorimme ovat kaikkien aikojen puhtaimpia ja tehokkaimpia valmistamiamme moottoreita. Uusi sähköinen voimansiirto edustaa tulevaisuuden ajamista ja Jaguar toimii edelläkävijänä tämän uuden teknologian myötä.

Tulossa myös täysin uusi F-Pace Plug-In Hybridi. Lisätietoa autosta saat Jaguar myynnistämme  tai jättämällä yhteystietonne alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta niin olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian!

Hinnat alkaen 63 976 €

F-Pace Exterior

Sisätilat:

Sisätilojen jokainen harkittu yksityiskohta luo levollisen suojapaikan sinulle ja matkustajillesi. Ensiluokkaiset materiaalit, uudet värivalikoimat ja istuimien parannettu mukavuus kuuluvat kaikkien Jaguar F-PACE- ja Jaguar F-PACE R-Dynamic -mallien täysin uusittujen sisätilojen varusteluun.

F-Pace Interior

Yhteydenottolomake: Jaguar F-Pace
Nimi :
Puhelinnumero :
Sähköposti :
Olen kiinnostunut kuulemaan lisää F-Pace mallista :
Vapaa viesti / kysymyksiä meille :

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

© 2016 Sports Car Center. All rights reserved.