Auto Ruotsista tai Euroopasta?

Eikö etsimääsi autoa löytynyt? Onko jokin tietty merkki ja malli tiedossa mitä Suomesta ei tällä hetkellä löydy? Meidän kauttamme voitte hankkia vaivattomasti auton mistä päin Eurooppaa tahansa!

dhl ruotsi                                                   lexusrekka

Tuomme maahan vuosittain tuhansia autoja, joten omaamme vahvan verkoston ympäri Eurooppaa. Vuosikymmenien kokemus maahantuonnista ja siihen liittyvistä asioista ovat nyt asiakkaidemme käytössä!

Meidän kauttamme voitte hankkia auton Euroopasta vaivattomasti, me hoidamme tarvittavat paperityöt ja neuvottelut, jonka ansioista asiakkaan ei tarvitse itse nähdä ylimääräistä vaivaa autokaupassa. Myös Ruotsissa sijaitsevan toimipisteemme kautta pystymme operoimaan Skandinaaviassa todella nopealla aikataululla. Ruotsin toimipisteen autoihin voitte tutustua osoitteessa www.scc.se

Mikäli teillä on jokin tietty auto mielessä niin ottakaa rohkeasti yhteyttä niin me autamme auton hankinnassa. Voitte olla yhtedessä puhelimitse lähimpään liikkeseemme, täyttämällä yhteydenottolomakkeen tai jättämällä yhteystietosi viestin kera kiinnostuitko-kohdasta.

Kiinnostuitko?

Nimi

Viesti

Valitse yhteydenottotapa

Puhelin Puhelin
E-mail E-mail
SMS SMS
Whatsapp Whatsapp

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite

Lähetys epäonnistui.

Katso muut palvelumme

uutiset

uutiset / 18.7.2018

SCC Concierge - palvelu

uutiset

uutiset / 18.10.2016

Ostamme autosi

uutiset

uutiset / 18.10.2016

Auto ilman käsirahaa!

uutiset

uutiset / 18.10.2016

Koeaja auto kotona

uutiset

uutiset / 14.10.2016

Auto Ruotsista tai Euroopasta?

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

© 2016 Sports Car Center. All rights reserved.