Tiedote: SCC – Sports Car Center & 250kmh.com aloittavat yhteistyön

SCC ja 250kmh.com aloittavat yhdessä uuden, avoimemman aikakauden suomalaisessa autokaupassa.

SCC - Sport Car Center (SCC) - Suomen suurin premium autojen myyjä ja 250kmh.com - maamme suurin erikoisautoja arvioiva palvelu aloittavat yhteistyön 18.9.2019.

Yhteistyön tarkoituksena on tarjota SCC:n asiakkaille, mutta myös muille erikoisautoista kiinnostuneille ainutlaatuista, testien ja omistamisen kautta saatua puolueetonta tietoa maassamme myytävistä käytetyistä premium- ja erikoisautoista.

250kmh.com on viime vuosien aikana hankkinut ja testannut satoja käytettyjä erikois- ja premium autoja sekä arvioinut ne sivustollaan. Arvioita on luettu jo yli 2 miljoonaa kertaa. 

250kmh.com on ei-kaupallinen ja maksuton palvelu kaikille. Poiketen kaikista muista automedioista, 250kmh.com testaa autoja vähintään viikkoja, usein miten kuukausia. Tämä on ollut mahdollista vain ostamalla testattavat auton. Tätä tärkeää ostamisen, omistamisen ja arkikäytön kautta saatua tietoa sekä kokemusta käytetyistä erikoisautoista ei omista, eikä jaa mikään muu media.

Syyskuussa 250kmh.comin autoarviot löytyvät myös SCC:n sivuilta. 250kmh.com tulee myös säännöllisesti testaamaan ja arvioimaan SCC:n omia, myytävänä olevia autoja samoin perustein kuin tähänkin asti.

"SCC haluaa antaa mahdollisimman laajaa tietoa myytävänä olevista autoistaan asiakkailleen ja helpottaa yleensäkin erikoisauton ostamista ja omistamista maassamme kuten myös muissa Pohjoismaissa.” kertoo Markus Freund, SCC:n toimitusjohtaja

“Olen saanut viime vuosina tuhansia viestejä erikoisauton ostamista harkitsevilta lukijoiltani liittyen epäluuloihin ja pelkoihin eri automalleja kohtaan, mm. niiden käyttökustannuksiin, jälleenmyyntiarvoon, korjauskuluihin, arkikäytettävyyteen, korin ja sisustan kestävyyteen.  Mutta erityisesti myös autoja myyviin liikkeisiin ja niiden toimintamalleihin sekä moniin muihin ostajaa askarruttaviin kysymyksiin. Onkin ollut erittäin palkitsevaa auttaa ja helpottaa lukijoitteni ostopäätöstä erikoisautoa hankittaessa. Silti kaikkein eniten esitettyyn kysymykseen en ole useinkaan voinut vastata: “Mistä löydän auton taikka vastaavan, jonka olet juuri arvioinut”?  

Nyt voin, sillä kokemukseni mukaan mikään muu autoliike ei tarjoa yhtä laajaa valikoimaa käytettyjä erikois- ja premium autoja kuin SCC. Sports Car Center on myös valittu kolmena vuotena  250kmh.com parhaaksi autoliikkeeksi perustuen kymmeniin omiin ja satoihin lukijoiden raportoimiin ostokokemuksiin SCC:n kanssa. Tästä syystä olin erityisen iloinen, kun SCC:n toimitusjohtaja Markus Freund otti minuun yhteyttä halutessaan tarjota entistä avoimempaa ja sisältörikkaampaa autokauppaa asiakkailleen sekä myös kaikille muille erikoisautoista haaveileville, joten meillä on yhteinen missio!”, kertoo Pekka Nuikki, 250kmh.comin perustaja. 

Tutustu autoarviosivustoon tästä 

 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: 

Miikka Råman, markkinointipäällikkö, Oy Sports Car Center Ab, puh: 0408283765, email: miikka.raman@scc.fi

© 2023 Sports Car Center. All rights reserved.