SCC:n kasvutarina jatkuu ja nyt yritys etsii uusia vahvistuksia uuteen toimipisteeseen!

Myyntipäällikkö ja automyyjiä SCC Tampere -toimipisteeseen

Suomen johtava premium- ja exclusive luokan merkkiriippumaton autokauppaketju laajenee Tampereelle ja etsii myyntipäällikköä sekä automyyjiä käynnistämään uutta liiketoimintaa. 

Myyntipäällikkö

Etsimme vahvaa tuloksentekijää kasvamaan Premium ja Exclusive autosegmentin ja myynninjohdon ammattilaiseksi.

Uudelta myyntipäälliköltä toivomme kaupallista ymmärrystä autokaupan toimintatavoista, vanhan tavan ja uusien toimintatapojen kuten SoMe – kanavien osalta. Kohderyhmänä ovat Premium ja Exclusive – tason asiakkaat sekä heidän tarpeensa. Tavoitteena on korkeatasoisen palvelun kehittäminen ja ylläpitäminen. Pääset pyörittämään kokonaisvastuullisesti Oy Sports Car Center Ab:n Tampereen liikkeen myyntiä ja myymälää, sekä kaikkea yrityksen toimintaan liittyviä käytäntöjä. Vastaat myös toimipisteesi tuloksesta, joten odotamme sinulta tulosvastuullisuutta ja paineensietokykyä.

Myyntipäällikkönä raportoit Myyntijohtajalle.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta myyntityöstä, esimieskokemusta, autoalan ammattiosaamista sekä verkostoitumistaitoja.  

Luonteeltasi olet yrittäjä- ja tiimihenkinen, oma-aloitteinen sekä kokonaisnäkemyksen omaava. Sinulla on tavoitteellinen ja itseohjautuva tapa toimia. Olet hovikelpoinen ja asiakaspalvelutaidoiltasi erittäin hyvä. Olet ulospäinsuuntautunut, positiivinen ja näet enemmän mahdollisuuksia kuin uhkakuvia. Kielitaidosta on apua esim. Englanti, Ruotsi. 

Tarjoamme sinulle vakavaraisen yhtiön ja konsernin tuen sekä näköalapaikan Suomen suurimman Premium ja Exclusive autojen myyntiyhtiöön. Pääset kehittymään ammattilaiseksi kasvuyhtiöön, jossa on kaikkien automerkkien Premium- ja Exclusive tason automyyntiä kohderyhmän asiakkaille. 

 

Automyyjiä

Etsimme vahvoja tuloksentekijöitä kasvamaan Premium ja Exclusive autosegmentin ammattilaiseksi.

Sinulla on jo kokemusta ja näyttöjä vaativasta myyntityöstä, mutta se voi olla muultakin toimialalta. Odotamme kuitenkin innostusta autokauppaan ja tavoitetta olla alan huippumyyjä. Haluat oppia uutta ja sinulta löytyy asennetta ja motivaatiota laajentaa osaamistasi jatkuvasti.

Olet aidosti kiinnostunut asiakkaan tarpeista ja pystyt rakentamaan laadukkaita ratkaisuja erilaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin Premium- segmentissä. Olet aktiivinen ja oma-aloitteinen myynnin ammattilainen, joka kykenee itsenäiseen työskentelyyn. Luot helposti uusia suhteita ja ymmärrät verkostojen tärkeyden ja niiden hyödyntämisen työssäsi.

Arvostat toisia ihmisiä ja tulet hyvin toimeen erilaisten persoonien sekä asiakasryhmien kanssa. Luonteena olet energinen ja kykenet reagoimaan asioihin nopeasti. Olet yrittäjähenkinen ja vastuullinen työyhteisön jäsen, joka toimii järjestelmällisesti ja laadukkaasti kerralla kuntoon -periaatteella.

Ymmärrät jo myynnin ja ostojen lainalaisuudet sekä katteellisen kaupan merkityksen. Sinulla on kaupallinen tai vastaava tausta, jonka turvin analysoit työtäsi ja osaat hyödyntää erilaisia järjestelmiä. Suomen lisäksi puhut englantia, arvostamme myös ruotsin kielentaitoa.

Tarjoamme sinulle vakavaraisen yhtiön ja konsernin tuen, kannustavan palkkauksen hyvin eduin sekä näköalapaikan Suomen suurimman Premium ja Exclusive autojen myyntiyhtiöön. Pääset kehittymään ammattilaiseksi kasvuyhtiöön, jossa on kaikkien automerkkien Premium- ja Exclusive tason automyyntiä kohderyhmän asiakkaille. 

 

Lisätietoja tehtävistä antaa Myyntijohtaja Mikko Santanen (Tel : +358 45 7881 5694, E-mail : mikko.santanen@scc.fi). 

Jätä vapaamuotoinen CV ja hakemus 30.11. mennessä sähköpostitse osoitteeseen mikko.santanen@scc.fi  

Kiinnostuitko?

Nimi

Viesti

Valitse yhteydenottotapa

Puhelin Puhelin
E-mail E-mail
SMS SMS
Whatsapp Whatsapp

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite

Lähetys epäonnistui.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

© 2016 Sports Car Center. All rights reserved.