SCC:n kasvutarina jatkuu ja nyt yritys etsii myyjiä Oulun toimipisteeseen

Suomen johtava premium- ja exclusive luokan merkkiriippumaton autokauppaketju etsii automyyjiä keväällä 2022 avattavaan Oulun toimipisteeseen

 Automyyjä

Etsimme vahvoja tuloksentekijöitä kasvamaan Premium ja Exclusive autosegmentin ammattilaiseksi.

Sinulla on jo kokemusta ja näyttöjä vaativasta myyntityöstä, mutta se voi olla muultakin toimialalta. Odotamme kuitenkin innostusta autokauppaan ja tavoitetta olla alan huippumyyjä. Haluat oppia uutta ja sinulta löytyy asennetta ja motivaatiota laajentaa osaamistasi jatkuvasti.

Olet aidosti kiinnostunut asiakkaan tarpeista ja pystyt rakentamaan laadukkaita ratkaisuja erilaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin Premium- segmentissä. Olet aktiivinen ja oma-aloitteinen myynnin ammattilainen, joka kykenee itsenäiseen työskentelyyn. Luot helposti uusia suhteita ja ymmärrät verkostojen tärkeyden ja niiden hyödyntämisen työssäsi.

Arvostat toisia ihmisiä ja tulet hyvin toimeen erilaisten persoonien sekä asiakasryhmien kanssa. Luonteena olet energinen ja kykenet reagoimaan asioihin nopeasti. Olet yrittäjähenkinen ja vastuullinen työyhteisön jäsen, joka toimii järjestelmällisesti ja laadukkaasti kerralla kuntoon -periaatteella.

Ymmärrät jo myynnin ja ostojen lainalaisuudet sekä katteellisen kaupan merkityksen. Sinulla on kaupallinen tai vastaava tausta, jonka turvin analysoit työtäsi ja osaat hyödyntää erilaisia järjestelmiä. Suomen lisäksi puhut englantia, arvostamme myös ruotsin kielentaitoa.

Tarjoamme sinulle vakavaraisen yhtiön ja konsernin tuen, kannustavan palkkauksen hyvin eduin sekä näköalapaikan Suomen suurimman Premium ja Exclusive autojen myyntiyhtiöön. Pääset kehittymään ammattilaiseksi kasvuyhtiöön, jossa on kaikkien automerkkien Premium- ja Exclusive tason automyyntiä kohderyhmän asiakkaille. 

 

Lisätietoja tehtävistä antaa Myyntipäällikkö Markus Toljamo (Tel : +358 40 923 0496, E-mail: Markus.toljamo@scc.fi). 

Jätä vapaamuotoinen CV ja hakemus 21.2. mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@scc.fi, otsikolla Automyyjä Oulu.

© 2022 Sports Car Center. All rights reserved.