SCC etsii uusia autospesialisteja

Uusia työpaikkoja on tarjolla mm. Pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Turussa sekä Jyväskylässä

Oletko kiinnostunut rakentamaan uraasi autoalan kiehtovassa maailmassa? Kiinnostaisiko toimia autoalan huippubrändien kanssa? Omistatko mielestäsi esim. hyvät asiakaspalvelutaidot tai oletko kiinnostunut automyynnistä ja sen tukitoimista sekä markkinoinnista sosiaalisessa mediassa? 

SCC – Sports Car Center etsii nyt riveihinsä uusia autospesialisteja autokaupan monimuotoisiin tehtäviin! Aikaisempaa työkokemusta autoalalta sinulla ei tarvitse olla vaan me koulutamme sinut vahvuuksiisi sopivaan työtehtävään. Toimenkuvasi sijoittuu aluksi avustaviin työtehtäviin esimerkiksi myynnin, markkinoinnin, hallinnon, varaosien tai huollon osastoilla. Tarjoamme sinulle loistavan tilausuuden kehittyä huippu-osaajaksi autokaupan eri tehtäviin alan johtavassa merkkiriippumattomassa Premium ja Exclusive luokan autokauppaketjussa! 

Mitä odotamme hakijalta? 

  • Oma-aloitteisuutta
  • Nopeaa oppimiskykyä
  • Sitoutumiskelpoisuutta
  • Intohimoa tuotteita ja brändiä kohtaan
  • B-Ajokorttia

Tarjoamme sinulle vakavaraisen yhtiön ja konsernin tuen, kannustavan palkkauksen hyvin eduin sekä näköalapaikan Suomen suurimman Premium ja Exclusive autojen myyntiyhtiöön. Pääset kehittymään ammattilaiseksi kasvuyhtiöön, joka palvelee asiakkaita Premium- ja Exclusive-luokan autobrändien parissa. Konserni tarjoaa myös loistavat etenemismahdollisuudet työurallasi. Työ on vakituinen tai tarpeen mukaan erikseen sovittavissa. 

Lisätietoa työtehtävästä antaa Myyntijohtaja Mikko Santanen, puh: +3584578815694, email: mikko.santanen@scc.fi 

Jätä vapaamuotoinen CV ja hakemus 12.12. mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@scc.fi. Merkitse sähköpostiviestin otsikkokenttään: Työhakemus - SCC Autospesialisti

 

SCC konsernin liikevaihto tulee olemaan nykyisellä tilikaudella n. 200 miljoonaa euroa ja myymme vuosittain noin 5000 autoa. Palvelemme Suomessa, Ruotsissa ja Virossa kymmenessä eri toimipisteessä.  SCC tarjoaa ihmisille ja yrityksille laatuautojen kaikki myynti-, leasing-, osto- ja huoltopalvelut kustannustehokkaasti. Peruspilarimme ovat: merkkiriippumattomuus, yli 30 vuoden kokemus, ammattitaitoiset ja koulutetut työntekijät sekä markkinoiden kilpailukykyisimmät hinnat.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

© 2016 Sports Car Center. All rights reserved.