SCC:n kasvutarina jatkuu ja nyt yritys etsii vahvistusta SCC - Airportin & Helsingin toimipisteille

Avainasiakasmyyjä SCC Airportin & Helsingin -toimipisteeseen

 

Suomen johtava premium- ja exclusive luokan merkkiriippumaton autokauppaketju jatkaa kasvamistaan ja hakee nyt Avainasiakasmyyjää pääkaupunkiseudulle vahvistamaan SCC:n myyntitiimiä. 

Etsimme vahvaa tuloksentekijää kasvamaan Premium ja Exclusive autosegmentin ammattilaiseksi. 

Sinulla on jo kokemusta sekä näyttöjä menestyksellisestä autokaupasta ja haluat lähteä syventämään osaamistasi alan ykköstoimijan palvelukseen. Tavoitteesi on kasvaa autokaupan huippuammattilaiseksi SCC:n kivikovassa myyntitiimissä. Haluat oppia uutta ja sinulta löytyy asennetta ja motivaatiota laajentaa osaamistasi jatkuvasti.

Olet aidosti kiinnostunut asiakkaan tarpeista ja pystyt rakentamaan laadukkaita ratkaisuja erilaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin Premium- segmentissä. Olet aktiivinen ja oma-aloitteinen myynnin ammattilainen, joka kykenee itsenäiseen työskentelyyn. Luot helposti uusia suhteita ja ymmärrät verkostojen tärkeyden ja niiden hyödyntämisen työssäsi.

Arvostat toisia ihmisiä ja tulet hyvin toimeen erilaisten persoonien sekä asiakasryhmien kanssa. Luonteena olet energinen ja kykenet reagoimaan asioihin nopeasti. Olet yrittäjähenkinen ja vastuullinen työyhteisön jäsen, joka toimii järjestelmällisesti ja laadukkaasti kerralla kuntoon -periaatteella.

Ymmärrät jo myynnin ja ostojen lainalaisuudet sekä katteellisen kaupan merkityksen. Sinulla on kaupallinen tai vastaava tausta, jonka turvin analysoit työtäsi ja osaat hyödyntää erilaisia järjestelmiä. Suomen lisäksi puhut englantia, arvostamme myös ruotsin kielentaitoa.

Tarjoamme sinulle vakavaraisen yhtiön ja konsernin tuen, kannustavan palkkauksen hyvin eduin sekä näköalapaikan Suomen suurimman Premium ja Exclusive autojen myyntiyhtiöön. Pääset kehittymään ammattilaiseksi kasvuyhtiöön, jossa on kaikkien automerkkien Premium- ja Exclusive tason automyyntiä kohderyhmän asiakkaille. 

 

Lisätietoja tehtävistä antaa Myyntijohtaja Mikko Santanen (Tel : +358 45 7881 5694, E-mail : mikko.santanen@scc.fi). 

Jätä vapaamuotoinen CV ja hakemus 18.4. mennessä sähköpostitse osoitteeseen mikko.santanen@scc.fi  

 

Kiinnostuitko?

Nimi

Viesti

Valitse yhteydenottotapa

Puhelin Puhelin
E-mail E-mail
SMS SMS
Whatsapp Whatsapp

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite

Lähetys epäonnistui.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

© 2016 Sports Car Center. All rights reserved.