SCC Rekrytointi

Alla löydät SCC - Sports Car Centerissä olevat avoimet työpaikkahaut

SCC - Sports Car Center - Avoimet työpaikat:

  • Volvo -mekaanikkoja
  • Kokeneita automekaanikkoja 
  • Huippuostaja

 

Haemme nyt huoltotiimeihimme lisävahvistuksia:

 

Kokeneita Volvo -mekaanikkoa Volvo merkkihuoltoomme:

Toivomme, että sinulla olisi ennestään kokemusta Volvo-merkkisistä ajoneuvoista ja niiden huoltamisesta. Odotamme sinulta reipasta asennetta, hyvää työmotivaatiota ja paineensietokykyä sekä oma-aloitteellisuutta.

Tarjoamme sinulle modernin työympäristön ja ammattitaitoisen tiimin tukemaan työtäsi.
Tule kanssamme rakentamaan jatkoa hyvin alkaneelle menestystarinalle.

Jos koet olevasi hakemamme henkilö, lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n mahdollisimman pian sähköpostitse osoitteeseen lauri.pulla@scc.fi . Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Laitathan hakemuksesi otsikoksi "Volvo -mekaanikko"

Kokeneita automekaanikkoja monimerkkikorjaamollemme.

Toivomme, että sinulla olisi valmiiksi jo kokemusta alalta. Kokemus BMW, Mercedes-Benz ja Volkswagen group:n (VAG) ajoneuvojen huoltamisesta katsotaan eduksi. Odotamme sinulta reipasta asennetta, hyvää työmotivaatiota sekä oma-aloitteellisuutta.

Tarjoamme sinulle modernin työympäristön ja ammattitaitoisen tiimin tukemaan työtäsi. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden työskennellä alan johtavien merkkien parissa kasvavassa yrityksessä. Tule kanssamme rakentamaan jatkoa hyvin alkaneelle menestystarinalle.

Jos koet olevasi hakemamme henkilö, lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n mahdollisimman pian sähköpostitse osoitteeseen lauri.pulla@scc.fi. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Laitathan hakemuksesi otsikoksi "Monimerkkimekaanikko"

 

SCC:n kasvutarina jatkuu ja nyt yritys etsii uusia vahvistuksia rakentamaan kasvua!

Huippuostaja

Suomen johtava premium- ja exclusive luokan merkkiriippumaton autokauppaketju etsii tiimiinsä Ostajaa.

Etsimme tuloksentekijää kasvamaan ja kehittymään Premium ja Exclusive autosegmentin ostoammattilaiseksi. Uudelta Ostajalta toivomme kaupallista ymmärrystä, vanhan tavan ja uusien toimintatapojen kuten Some – kanavien osalta. Kohderyhmänä ovat Premium ja Exclusive – tason yritys- ja yksityisasiakkaat ympäri Euroopan. Tavoitteena on korkeatasoisen palvelun kehittäminen ja ylläpitäminen.

Ostajana raportoit osto- sekä myyntijohtajalle.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta autokaupasta, aktiivista ja tarkkaavaista otetta, verkostoitumistaitoja sekä kykyä luoda uusia ostokanavia.  Tuntemus markkinoista ja tuotteista katsotaan eduksi.

Luonteeltasi olet yrittäjä- ja tiimihenkinen, oma-aloitteinen sekä kokonaisnäkemyksen omaava. Sinulla on tavoitteellinen ja itseohjautuva tapa toimia. Olet ulospäinsuuntautunut, positiivinen ja näet enemmän mahdollisuuksia kuin uhkakuvia. Kielitaidosta on apua esim. Englanti, Ruotsi ja Saksa.

Tarjoamme sinulle vakavaraisen yhtiön ja konsernin tuen sekä näköalapaikan Suomen suurimman Premium ja Exclusive autojen myyntiyhtiöön. Pääset kehittymään ammattilaiseksi kasvuyhtiöön, jossa on kaikkien automerkkien Premium- ja Exclusive tason automyyntiä kohderyhmän asiakkaille. Tarjoamme huipputekijälle myös alan parhaan palkkauksen ja joustavan työnkuvan.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Myyntijohtaja Mikko Santanen (Tel : +358 45 7881 5694, E-mail : mikko.santanen@scc.fi).

Jätä vapaamuotoinen CV ja hakemus 30.9.2020 mennessä sähköpostitse osoitteeseen mikko.santanen@scc.fi  

 

SCC – Sports Car Center, Suomen Suurin Premium- ja Exclusive- segmenttien autokauppias.

Vuonna 1984 perustettu Oy Sports Car Center Ab (SCC) on suomalainen ja puhtaasti yrittäjävetoinen yritys. Toimipaikat sijaitsevat Helsingissä (Airport ja Herttoniemi), Espoossa, Tuusulassa, Turussa, Jyväskylässä sekä Ruotsissa ja Eestissä. Yhtiö on osa vakavaraista Catamount- konsernia, joka on aktiivinen moniosaaja auto- ja kiinteistöalalla. Edustamme mm. Jaguar, Land Rover ja Dodge RAM- merkkejä, mutta palvelemme asiakkaitamme kattavasti koko Premium- segmentin merkkivalikoimalla.

Sports Car Center- konsernin liikevaihto kasvoi 26 prosenttia edellisvuodesta noin 161 miljoonaan euroon tilikaudella huhtikuu 2019 - maaliskuu 2020. Liikevaihto on viisinkertaistunut vuodesta 2014. Myös SCC:n henkilöstömäärä on viisinkertaistunut noin sataan viimeisten parin vuoden aikana.

SCC BMW

 

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

© 2016 Sports Car Center. All rights reserved.