SCC Rekrytointi

Rekrytoimme jatkuvasti uutta henkilökuntaa ja alla olevasta listasta näette tällä hetkellä avoimena olevat työpaikkamme

 SCC - Sports Car Center 

Etsimme nyt

AUTOMYYJÄÄ:  Airport toimipisteeseen

Uudelta myyjältä toivomme kaupallista ymmärrystä kaupan toimintatavoista, vanhan tavan ja uusien toimintatapojen myös Some – kanavien osalta. Kohderyhmänä ovat Premium ja Exclusive – tason asiakkaat sekä heidän tarpeensa.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta myyntialalta ja näyttöä tuloksellisesta myynnistä. Kokemus autoalalta katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Kielitaidosta on apua esim. Englanti ja Ruotsi.

Luonteeltasi olet yrittäjähenkinen, oma-aloitteinen sekä kokonaisnäkemyksen omaava. Sinulla on tavoitteellinen ja itseohjautuva tapa toimia. Olet hovikelpoinen ja asiakaspalvelutaidoiltasi erittäin hyvä.  Olet ulospäinsuuntautunut, positiivinen ja näet enemmän mahdollisuuksia kuin uhkakuvia.

Tarjoamme sinulle vakavaraisen yhtiön ja konsernin tuen sekä näköalapaikan Suomen suurimman Premium ja Exclusive autojen myyntiyhtiöön. Pääset kehittymään ammattilaiseksi kasvuyhtiöön, jossa on kaikkien automerkkien Premium- ja Exclusive tason automyyntiä kohderyhmän asiakkaille.

Jätä CV ja hakemus sähköpostitse:

Airport: myyntipäällikkö Roope Kolis roope.kolis@scc.fi

Paikat täytetään sitä mukaan, kun sopivat kandidaatit löytyvät.

SCC BMW

 

SCC – Sports Car Center: Suomen Suurin Premium ja Exclusive – segmenttien autokauppias, kaikki automerkit!

Vuonna 1984 perustettu Oy Sports Car Center Ab (SCC) on suomalainen ja puhtaasti yrittäjävetoinen yritys. Nykyiseen omistukseen SCC siirtyi vuonna 1990. Toimipaikat sijaitsevat Helsingissä (Airport ja Herttoniemi), Espoossa, Jyväskylässä, Tuusulassa sekä Ruotsissa. Yhtiö on osa vakavaraista Catamount-konsernia, joka on aktiivinen moniosaaja autoalalla. Edustamme Jaguar- ja Land Rover -merkkejä. Olemme Suomen suurin toimija Premium- ja Exclusive-segmenteissä, joka kattaa kaikki automerkit. Sports Car Center -konsernin liikevaihto kasvoi 38 prosenttia edellisvuodesta noin 130 miljoonaan euroon tilikaudella huhtikuu 2017-maaliskuu 2018. Liikevaihto on lähes viisinkertaistunut vuodesta 2014. Liikevaihdon kasvuvauhti on ollut kovaa jo viimeiset neljä vuotta. Maaliskuussa 2014 päättyneellä tilikaudella liikevaihto oli vielä 27 miljoonaa euroa, minkä jälkeen se on lähes viisinkertaistunut. Yhtiön kannattavuus säilyi hyvällä tasolla investointiohjelmasta huolimatta ja liikevoitto oli noin 2 prosenttia liikevaihdosta. Myös SCC:n henkilöstömäärä on viisinkertaistunut noin sataan viimeisten parin vuoden aikana. Sports Car Center ennustaa liikevaihtonsa kasvavan vähintään 20 prosenttia 155 miljoonaan euroon kuluvan tilikauden aikana, joka päättyy maaliskuussa 2019. Kasvun lisäksi tavoitteena on nostaa kannattavuutta.

Kiinnostuitko?

Nimi

Viesti

Valitse yhteydenottotapa

Puhelin Puhelin
E-mail E-mail
SMS SMS
Whatsapp Whatsapp

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite

Lähetys epäonnistui.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

© 2016 Sports Car Center. All rights reserved.