SCC Rekrytointi

Alla löydät SCC - Sports Car Centerissä olevat avoimet työpaikkahaut

SCC - Sports Car Center - Avoimet työpaikat

 • Digital Marketing Coordinator / Digitaalisen markkinoinnin koordinaattori (haku päättyy 9.8.2020)
 • Myyntipäällikkö pääkaupunkiseudulle (haku päättyy 31.7.2020)

Tutustu avoimiin työpaikkoihin tarkemmin alta.

 

Digital Marketing Coordinator / Digitaalisen markkinoinnin koordinaattori

Suomen johtava premium- ja exclusive luokan merkkiriippumaton autokauppaketju etsii tiimiinsä digitaalisen markkinoinnin osaajaa. Nyt haemme tiimiimme tekijää, jonka tehtävänä on suunnitella, kehittää ja toteuttaa digitaalisen markkinoinnin toimenpiteitä yhdessä muun tiimin kanssa.

Sinulla on jo kokemusta B2C-markkinoinnista joko autoalalta tai muulta toimialalta, mutta sinun ei tarvitse olla ammattilainen, sillä koulutamme työntekijän tarvittaviin tehtäviin. Hallitset eri digitaalisten alustoiden perusteet ja sinulla on halu oppia uutta. Sinulta löytyy asennetta ja motivaatiota laajentaa osaamistasi jatkuvasti. Ymmärrät myynnin ja markkinoinnin lainalaisuudet. Sinulla on kaupallinen koulutus, jonka turvin analysoit työtäsi ja osaat hyödyntää erilaisia järjestelmiä. Suomen lisäksi puhut englantia, arvostamme myös ruotsin kielentaitoa.

Työntekijänä arvostat toisia ihmisiä ja tulet hyvin toimeen erilaisten persoonien sekä asiakasryhmien kanssa. Luonteena olet energinen ja kykenet reagoimaan asioihin nopeasti. Olet yrittäjähenkinen ja vastuullinen työyhteisön jäsen, joka toimii järjestelmällisesti ja laadukkaasti kerralla kuntoon -periaatteella. Tarjoamme sinulle vakavaraisen yhtiön tuen ja edut sekä näköalapaikan Suomen johtavaan Premium-autokauppaan.

Tärkeimpiä tehtäviäsi ovat:

 • Yrityksen SoMe-tilien ylläpito ja päivitys
 • Sähköisen asiakkuusmarkkinoinnin toteuttaminen eri alustoja hyödyntäen
 • Verkkosivujen päivittäminen ja hallinnointi
 • Brändi-ilmeestä vastaaminen digitaalisissa alustoissa
 • Sisällöntuottaminen eri alustoissa
 • Verkkoanalytiikan seuraaminen, raportointi ja kehitystoimenpiteet dataan pohjautuen

Mitä odotamme sinulta?

 • Ymmärrät miten erilaiset digitaaliset markkinointikanavat toimivat
 • Sosiaalinen media on osa arkipäivääsi
 • Ymmärrät mm. Google:n ja Facebook:n tuoteperheiden toimintaperiaatteet
 • Sinulla on kokemusta markkinointityökaluista esim. HubSpot, MailChimp
 • Sinulla on kokemusta verkkosivujen julkaisujärjestelmistä
 • Olet päämäärätietoinen ja kilpailuhenkinen
 • Olet analyyttinen ja ymmärrät lukujen perään
 • Haluat kehittyä ja parantaa osaamistasi jatkuvasti
 • Kaupallinen tai vastaava koulutus (AMK tai yliopisto)

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@scc.fi viimeistään 9.8.2020 mennessä. Paikka täytetään sitä mukaan kuin sopiva kandidaatti löytyy. Palkkaus sopimuksen mukaan ja toimipaikkana pääkaupunkiseutu.

Tiedusteluihin ja kyselyihin vastaa SCC - Sports Car Centerin Markkinointipäällikkö Miikka Råman 1.7-10.7.2020 välisenä aikana (puh: +358408283765)

 

Myyntipäällikkö pääkaupunkiseudulle

Suomen johtava premium- ja exclusive luokan merkkiriippumaton autokauppaketju etsii tiimiinsä Myyntipäällikköä pääkaupunkiseudulle.

Etsimme tuloksentekijää sekä kasvamaan Premium ja Exclusive autosegmentin ja myynninjohdon ammattilaiseksi. Pääset pyörittämään kokonaisvastuullisesti Oy Sports Car Center Ab:n pääkaupunkiseudun liikkeen myyntiä ja myymälää, sekä kaikkea yrityksen toimintaan liittyviä käytäntöjä. Vastaat myös toimipisteesi tuloksesta, joten odotamme sinulta tulosvastuullisuutta ja paineensietokykyä.

Uudelta myyntipäälliköltä toivomme kaupallista ymmärrystä autokaupan toimintatavoista, vanhan tavan ja uusien toimintatapojen kuten Some – kanavien osalta. Kohderyhmänä ovat Premium ja Exclusive – tason asiakkaat sekä heidän tarpeensa. Tavoitteena on korkeatasoisen palvelun kehittäminen ja ylläpitäminen.

Myyntipäällikkönä raportoit Myyntijohtajille.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta myyntityöstä, esimieskokemusta, autoalan ammattiosaamista sekä verkostoitumistaitoja.  

Luonteeltasi olet yrittäjä- ja tiimihenkinen, oma-aloitteinen sekä kokonaisnäkemyksen omaava. Sinulla on tavoitteellinen ja itseohjautuva tapa toimia. Olet hovikelpoinen ja asiakaspalvelutaidoiltasi erittäin hyvä. Olet ulospäinsuuntautunut, positiivinen ja näet enemmän mahdollisuuksia kuin uhkakuvia. Kielitaidosta on apua esim. Englanti, Ruotsi.

Tarjoamme sinulle vakavaraisen yhtiön ja konsernin tuen sekä näköalapaikan Suomen suurimman Premium ja Exclusive autojen myyntiyhtiöön. Pääset kehittymään ammattilaiseksi kasvuyhtiöön, jossa on kaikkien automerkkien Premium- ja Exclusive tason automyyntiä kohderyhmän asiakkaille.

Lisätietoja tehtävästä antaa Myyntijohtaja Mikko Santanen (Tel : +358 45 7881 5694, E-mail : mikko.santanen@scc.fi).

Jätä vapaamuotoinen CV ja hakemus tästä linkistä sähköpostitse osoitteeseen mikko.santanen@scc.fi  

 

SCC – Sports Car Center, Suomen Suurin Premium- ja Exclusive- segmenttien autokauppias.
Vuonna 1984 perustettu Oy Sports Car Center Ab (SCC) on suomalainen ja puhtaasti yrittäjävetoinen yritys. Toimipaikat sijaitsevat Helsingissä (Airport ja Herttoniemi), Espoossa, Tuusulassa, Turussa, Jyväskylässä sekä Ruotsissa ja Eestissä. Yhtiö on osa vakavaraista Catamount- konsernia, joka on aktiivinen moniosaaja auto- ja kiinteistöalalla. Edustamme mm. Jaguar, Land Rover ja Dodge RAM- merkkejä, mutta palvelemme asiakkaitamme kattavasti koko Premium- segmentin merkkivalikoimalla.
Sports Car Center- konsernin liikevaihto kasvoi 38 prosenttia edellisvuodesta noin 130 miljoonaan euroon tilikaudella huhtikuu 2018 - maaliskuu 2019. Liikevaihto on lähes viisinkertaistunut vuodesta 2014 ja kasvaa taas kuluvalla tilikaudella. Myös SCC:n henkilöstömäärä on viisinkertaistunut noin sataan viimeisten parin vuoden aikana.

SCC BMW

 

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

© 2016 Sports Car Center. All rights reserved.