SCC Rekrytointi

Alla löydät SCC - Sports Car Centerissä olevat avoimet työpaikkahaut

 

Uusi SCC - Sports Car Center Tampere etsii ammattitaitoisia osaajia joukkoonsa!

Lue lisää täältä

SCC - Sports Car Center - Avoimet työpaikat:

SCC:n kasvutarina jatkuu ja nyt yritys etsii uusia vahvistuksia rakentamaan kasvua!

 

Myyntipäällikkö SCC Airport -toimipisteeseen. 

Suomen johtava premium- ja exclusive luokan merkkiriippumaton autokauppaketju etsii tiimiinsä myyntipäällikköä Airportin -toimipisteeseen. 

Etsimme tuloksentekijää sekä kasvamaan Premium ja Exclusive autosegmentin ja myynninjohdon ammattilaiseksi. Pääset pyörittämään kokonaisvastuullisesti Oy Sports Car Center Ab:n pääkaupunkiseudun liikkeen myyntiä ja myymälää, sekä kaikkea yrityksen toimintaan liittyviä käytäntöjä. Vastaat myös toimipisteesi tuloksesta, joten odotamme sinulta tulosvastuullisuutta ja paineensietokykyä.

Uudelta myyntipäälliköltä toivomme kaupallista ymmärrystä autokaupan toimintatavoista, vanhan tavan ja uusien toimintatapojen kuten Some – kanavien osalta. Kohderyhmänä ovat Premium ja Exclusive – tason asiakkaat sekä heidän tarpeensa. Tavoitteena on korkeatasoisen palvelun kehittäminen ja ylläpitäminen.

Myyntipäällikkönä raportoit Myyntijohtajille.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta myyntityöstä, esimieskokemusta, autoalan ammattiosaamista sekä verkostoitumistaitoja.  

Luonteeltasi olet yrittäjä- ja tiimihenkinen, oma-aloitteinen sekä kokonaisnäkemyksen omaava. Sinulla on tavoitteellinen ja itseohjautuva tapa toimia. Olet hovikelpoinen ja asiakaspalvelutaidoiltasi erittäin hyvä. Olet ulospäinsuuntautunut, positiivinen ja näet enemmän mahdollisuuksia kuin uhkakuvia. Kielitaidosta on apua esim. Englanti, Ruotsi. 

Tarjoamme sinulle vakavaraisen yhtiön ja konsernin tuen sekä näköalapaikan Suomen suurimman Premium ja Exclusive autojen myyntiyhtiöön. Pääset kehittymään ammattilaiseksi kasvuyhtiöön, jossa on kaikkien automerkkien Premium- ja Exclusive tason automyyntiä kohderyhmän asiakkaille. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Myyntijohtaja Mikko Santanen (Tel : +358 45 7881 5694, E-mail : mikko.santanen@scc.fi). 

Jätä vapaamuotoinen CV ja hakemus sähköpostitse osoitteeseen mikko.santanen@scc.fi  

 

 

 

SCC – Sports Car Center, Suomen Suurin Premium- ja Exclusive- segmenttien autokauppias.

Vuonna 1984 perustettu Oy Sports Car Center Ab (SCC) on suomalainen ja puhtaasti yrittäjävetoinen yritys. Toimipaikat sijaitsevat Helsingissä (Airport ja Herttoniemi), Espoossa, Tuusulassa, Turussa, Jyväskylässä sekä Ruotsissa ja Eestissä. Yhtiö on osa vakavaraista Catamount- konsernia, joka on aktiivinen moniosaaja auto- ja kiinteistöalalla. Edustamme mm. Jaguar, Land Rover ja Dodge RAM- merkkejä, mutta palvelemme asiakkaitamme kattavasti koko Premium- segmentin merkkivalikoimalla.

Sports Car Center- konsernin liikevaihto kasvoi 26 prosenttia edellisvuodesta noin 161 miljoonaan euroon tilikaudella huhtikuu 2019 - maaliskuu 2020. Liikevaihto on viisinkertaistunut vuodesta 2014. Myös SCC:n henkilöstömäärä on viisinkertaistunut noin sataan viimeisten parin vuoden aikana.

SCC BMW

 

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

© 2016 Sports Car Center. All rights reserved.