SCC - Sports Car Center etsii vahvistuksia myyntitiimeihinsä!

Haemme uusia automyyjiä!

SCC - Sports Car Center hakee automyyjiä ja myyntipäällikköä.

Voimakkaan kasvun johdosta SCC - Sports Car Center etsii vahvistuksia myyntitiimeihinsä!

Haluaisitko toimia huippubrändien kanssa?  Ovatko autot intohimosi?

SCC - Sports Car Center etsii vahvistuksia myyntitiimeihinsä. Haussa on nyt automyyjiä ja myyntipäällikkö. 

 

Avoinna olevat paikkamme toimipisteittäin:

 

Airport (Jaguar ja Land Rover):

1 x Jaguar ja Land Rover myyjä 

 

Tarjoamme sinulle vauhdikkaan ja energisen työn laadukkaiden tuotteiden parissa. Koska työ on nopeatempoista, edellytämme hakijalta hyvää paineensietokykyä, tiimityöskentelytaitoa, oma-aloitteisuutta ja reipasta asennetta. Autoalan kokemus, kaupallinen tutkinto, Ruotsin ja Englannin kielitaito lasketaan eduksi. 

 

Airport - Jaguar ja Land Rover myyjä -hakemukset:

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi 8.7.2018 mennessä Myyntipäällikkö Eija Utriaiselle sähköpostitse osoitteeseen eija.utriainen@scc.fi 

 

Laatuautoilla on ollut yksi osoite ! Sports Car Center (SCC) on vuonna 1984 perustettu suomalainen ja puhtaasti yrittäjävetoinen yritys. Olemme pääkaupunkiseudun eksklusiivinen Jaguar Land Rover jälleenmyyjä. Toimipaikkamme sijaitsevat Helsingissä, Espoossa, Lahdessa, Tuusulassa, Jyväskylässä ja Tukholmassa. Rakennamme toimintaamme hallitun kasvun kautta ja vakavaraisuutemme on koko pitkän historiamme ollut erittäin vakaalla pohjalla. Työllistämme vakituisesti n.75 autoalan ammattilaista. 

 

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

© 2016 Sports Car Center. All rights reserved.