SCC Rekrytointi: Myyntipäällikköä uuteen liiketilaamme

Sports Car Center avaa lähiaikoina uuden liikkeen Turkuun!

Etsimme Turkuun

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ ALUEELLISEN MYYMÄLÄN JA TOIMINNAN VETÄJÄKSI

Johtamaan, käynnistämään, kehittämään ja pyörittämään kokonaisvastuullisesti Turun talousalueen myymälää ja myyntiä sekä kaikkea yrityksen toimintaan liittyviä käytäntöjä (koko vaikutusalueella).  Päävastuulla on yrityksen alueellinen liiketoiminta, myyntiprosessin jalkauttaminen ja johtaminen. Ensimmäisenä tehtävänä on luoda edellytykset myynnin tehokkaalle toiminnalle.

Vastuullasi on mm. oman alueen henkilöstö, sen rekrytoinnit sekä kaikki alueella yrityksen toimintaan liittyvät käytännön asiat. Tärkeänä osana tehtävääsi on autojen ostaminen, myyminen sekä varastonhallinta.

Uudelta myyntipäälliköltä toivomme kaupallista ymmärrystä autokaupan toimintatavoista, vanhan tavan ja uusien toimintatapojen myös Some – kanavien osalta. Kohderyhmänä ovat Premium ja Exclusive – tason asiakkaat sekä heidän tarpeensa. Tavoitteena on korkeatasoisen palvelun kehittäminen ja ylläpitäminen.

Myyntipäällikkönä raportoit Myyntijohtajalle Helsinkiin.

Odotamme sinulta aikaisempaa esimieskokemusta (Ihmisten johtamista ja valmentamista), autoalan ammattiosaamista (myynti- ja osto), autokaupan hinnoitteluosaamista, kokemusta osto-ja myyntiprosessien läpiviennistä ja valvonnasta sekä vahvaa alueellista verkostoitumista kohderyhmiin.

Osaamisalueisiisi kuuluu myynnillisesti vahva osaaminen, liiketoiminnan vetäjän kokonaisymmärrys, hyvän valmentajan taidot, kaupallinen osaaminen ja tuloksellinen älykkyys, erittäin hyvä oma kyky ja palvelutaso asiakaspalvelussa. Kielitaidosta on apua esim. Englanti, Ruotsi

Luonteeltasi olet yrittäjähenkinen, oma-aloitteinen sekä kokonaisnäkemyksen omaava. Sinulla on tavoitteellinen ja itseohjautuva tapa toimia. Olet hovikelpoinen ja asiakaspalvelutaidoiltasi erittäin hyvä.  Sinulla on tehokas toimeenpanokyky erilaisiin toimenpiteisiin, esim. varaston kierron tehostamiseksi. Olet ulospäinsuuntautunut, positiivinen ja näet enemmän mahdollisuuksia kuin uhkakuvia.

Tarjoamme sinulle vakavaraisen yhtiön ja konsernin tuen sekä näköalapaikan Suomen suurimman Premium ja Exclusive autojen myyntiyhtiöön. Pääset kehittymään ammattilaiseksi kasvuyhtiöön, jossa on kaikkien automerkkien Premium- ja Exclusive tason automyyntiä kohderyhmän asiakkaille.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa InHunt Group Oy, Senior Headhunter Harri Knaapi, 045 869 8228.

 

Jätä CV ja hakemus tästä linkistä https://inhunt.fi/inhunt_opportunities/myyntipaallikko-alueellisen-myymalan-ja-toiminnan-vetajaksi-premium-ja-exclusive-autot-kaikki-merkit/

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

© 2016 Sports Car Center. All rights reserved.