Koeaja auto kotona

Haluamme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla ja sitä varten tuomme tarvittaessa exlusive auton kotiinne, työpaikalle tai vaikka mökille koeajettavaksi.

Haluaisitteko koeajaa jotain autoamme, mutta aukioloaikamme puitteissa et pääse liikkeisiimme? Me haluamme palvella asiakkaitamme ja sitä varten olemme myös avuksi koeajon suhteen. Toimitamme auton koeajettavaksi kotiin, työpaikalle, mökille tai minne itse haluat. Koeajoauto voi olla uusi Jaguar tai Land Rover tai vaihtoehtoisesti jokin Exclusive vaihtoautoistamme, se mikä vaikuttaa mielekkäämmältä, me toimitamme sen.

Toimitamme auton koeajettavaksi kotiin pääkaupunkiseudulla ja Jyväskylän alueella, missä liikkeemme sijaitsevat. Mikäli asutte muualla kuin edellä mainituissa alueilla, ottakaa yhteyttä lähimpään liikkeeseemme ja kysykää myyjältämme koajomahdollisuutta.

Toimi näin:

  1. Tutustu vaihtoautovalikoimaamme tästä ja valitse mieleisesi auto, jota haluaisitte koeajaa 
  2. Jättäkää yhteystietonne "ota yhteyttä" painikkeen kautta ja kirjoittakaa viestikenttään "koeaja auto kotonasi"
  3. Myyjämme on teihin yhteydessä mahdollisimman pian asian tiimoilta

Uusien autojen osalta jättäkää yhteystietonne osoitteeseen jaguarlandrover@scc.fi ja kertokaa minkä mallin haluaisitte koeajaa, niin olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian.

F-Pace kartano

Katso muut palvelumme

Uutiskuva

UUTISET / 18.10.2016

Ostamme autosi

Uutiskuva

UUTISET / 18.10.2016

Auto ilman käsirahaa!

Uutiskuva

UUTISET / 18.10.2016

Koeaja auto kotona

Uutiskuva

UUTISET / 14.10.2016

Auto Ruotsista tai Euroopasta?

© 2016 Sports Car Center. All rights reserved.