SCC - Sports Car Center etsii vahvistuksia myyntitiimeihinsä!

Haemme uusia automyyjiä!

SCC - Sports Car Center hakee automyyjiä ja automyynnin myyntipäällikkö trainee-ohjelmaan sopivia kandidaatteja.

Voimakkaan kasvun johdosta SCC - Sports Car Center etsii vahvistuksia myyntitiimeihinsä!

Haluaisitko toimia huippubrändien kanssa?  Ovatko autot intohimosi?

SCC - Sports Car Center etsii vahvistuksia myyntitiimeihinsä. Haussa on nyt automyyjiä ja myyntipäällikkö trainee-ohjelmaan tulevaisuuden huippuosaajia. 

Avoinna olevat paikkamme toimipisteittäin:

Lahti:

1 x Myyntipäällikkö trainee (Automyynnin myyntipäällikköharjoitteluohjelma)

1 x Automyyjä 

Tarjoamme sinulle vauhdikkaan ja energisen työn laadukkaiden tuotteiden parissa. Koska työ on nopeatempoista, edellytämme hakijalta hyvää paineensietokykyä, tiimityöskentelytaitoa, oma-aloitteisuutta ja reipasta asennetta. Autoalan kokemus, kaupallinen tutkinto, Ruotsin ja Englannin kielitaito lasketaan eduksi. Trainee ohjelmaan ei tarvita kokemusta autoalasta, vaan me koulutamme sinusta myyntitykin.

Lahti - automyyjä ja myyntipäällikkö trainee hakemukset:

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi 30.4.2018 mennessä Myyntijohtaja Anders Lassilalle sähköpostitse osoitteeseen anders.lassila@scc.fi

Laatuautoilla on ollut yksi osoite ! Sports Car Center (SCC) on vuonna 1984 perustettu suomalainen ja puhtaasti yrittäjävetoinen yritys. Olemme pääkaupunkiseudun eksklusiivinen Jaguar Land Rover jälleenmyyjä. Toimipaikkamme sijaitsevat Helsingissä, Espoossa, Lahdessa, Tuusulassa, Jyväskylässä ja Tukholmassa. Rakennamme toimintaamme hallitun kasvun kautta ja vakavaraisuutemme on koko pitkän historiamme ollut erittäin vakaalla pohjalla. Työllistämme vakituisesti n.75 autoalan ammattilaista. 

 

Kiinnostuitko?

Nimi

Viesti

Valitse yhteydenottotapa

Puhelin Puhelin
E-mail E-mail
SMS SMS
Whatsapp Whatsapp

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite

Lähetys epäonnistui.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

© 2016 Sports Car Center. All rights reserved.