SCC - Sports Car Center etsii vahvistuksia myyntitiimeihinsä!

Haemme uusia automyyjiä!

SCC - Sports Car Center hakee automyyjiä

Voimakkaan kasvun johdosta SCC - Sports Car Center etsii vahvistuksia myyntitiimeihinsä!

Haluaisitko toimia sellaisten huippubrändien kanssa kuten Alfa Romeo, Jeep, Jaguar ja Land Rover? Ovatko autot intohimosi?

SCC - Sports Car Center etsii vahvistuksia myyntitiimeihinsä. Haussa on sekä uusien autojen että vaihtoautojen myyjiä. Jos olet myyntitykki tai haluat kehittyä myyntitykiksi hae paikkaa heti!

Tarjoamme sinulle vauhdikkaan ja energisen työn laadukkaiden tuotteiden parissa. Koska työ on nopeatempoista, edellytämme hakijalta hyvää paineensietokykyä, tiimityöskentelytaitoa, oma-aloitteisuutta ja reipasta asennetta. Autoalan kokemus, kaupallinen tutkinto, Ruotsin ja Englannin kielitaito lasketaan eduksi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi 15.9.2017 mennessä myyntijohtaja Anders Lassilalle sähköpostitse osoitteeseen anders.lassila@scc.fi  

 

Laatuautoilla on ollut yksi osoite jo 30-vuotta ! Oy Sports Car Center Ab (SCC) on vuonna 1984 perustettu suomalainen ja puhtaasti yrittäjävetoinen yritys. Olemme pääkaupunkiseudun eksklusiivinen Jaguar Land Rover jälleenmyyjä. Toimipaikkamme sijaitsevat Helsingissä, Espoossa, Tuusulassa, Jyväskylässä ja Tukholmassa. Rakennamme toimintaamme hallitun kasvun kautta ja vakavaraisuutemme on koko pitkän historiamme ollut erittäin vakaalla pohjalla. Työllistämme vakituisesti n.45 autoalan ammattilaista. Oy Sports Car Center Ab

 

Kiinnostuitko?

Nimi

Viesti

Valitse yhteydenottotapa

Puhelin Puhelin
E-mail E-mail
SMS SMS
Whatsapp Whatsapp

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite

Lähetys epäonnistui.
© 2016 Sports Car Center. All rights reserved.