Jaguar mallisto laajenee - tulossa uusi kompakti E-Pace SUV

E-PACE on uusi kompakti ja suorituskykyinen Jaguar SUV. Se yhdistää urheiluauton muotoilun ja ketteryyden jokapäiväiseen käytettävyyteen. Lisätietoja ja ennakkohintoja on luvassa 13.7. Jätä yhteystietosi lomakkeen kautta niin olemme teihin heti yhteydessä, kun saamme lisätietoa!

Uusi E-PACE liittyy Jaguarin PACE mallien perheeseen, menestyksekkään ja suorituskykyisen F-PACE crossoverin ja täyssähköisen I-PACE konseptin seuraan

Jaguar E-PACE yhdistää urheiluauton muotoilun ja ketteryyden jokapäiväiseen käytettävyyteen  

Täysin uusi malli Vuoden auto maailmassa voittajan F-PACE:n ja täyssähköisen I-PACE konseptin rinnalle

E-PACE saa maailman ensi-iltansa 13. heinäkuuta

Jaguar Pace-sarja SCC


"E-PACE mallissa on yhdistetty urheiluauton muodot sekä Jaguarin suorituskyky, jolla se erottuu muista. Jokainen Jaguar on suunniteltu herättelemään aistit, ja mielestämme E-PACE tekee juuri tämän, omalla yksilöllisellä luonteellaan", toteaa Jaguarin muotoilujohtaja Ian Callum.

Jaguarin PACE malliston uusin tulokas E-PACE seuraa menestyksekästä F-PACE:a, joka auttoi Jaguarin myynnin 83 prosentin kasvuun viime vuonna. Ensi vuoden loppupuoliskolla markkinoille saapuu täyssähköisen I-PACE-konseptin tuotantomalli.

Jaguar E-PACE tarjoaa urheiluautossa koeteltua AWD-nelivetoteknologiaa sekä täysin uusia Ingenium bensiini- ja diesel moottoreita. Koko Jaguar mallistoon esitelty veloitukseton Jaguar Care -palvelu sisältää määräaikaishuollot kolmeksi vuodeksi.

 

Kiinnostuitko?

Nimi

Viesti

Valitse yhteydenottotapa

Puhelin Puhelin
E-mail E-mail
SMS SMS
Whatsapp Whatsapp

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite

Lähetys epäonnistui.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

© 2016 Sports Car Center. All rights reserved.