Uusi Jaguar XF Sportbrake nyt koeajettavissa

Tervetuloa tutustumaan ja koeajamaan täysin uusi Jaguar XF Sportbrake Airport myymälässämme 2.-3.11.2017!

Esittelyssä täysin uusi Jaguar XF Sportbrake

XF Sportbrake edustaa määrätietoisuutta ja käytännöllisyyttä. Urheilullisen coupemainen muotoilu kätkee sisäänsä tavaratilaa 565–1700 litraa ja luokkansa parhaimpiin kuuluvan 2000kg vetokyvyn.

Tervetuloa tutustumaan ja koeajamaan tämä uutuus Airport myymälässäämme 2.-3.11!

Kiinnostuitko? Varaa itsellesi koeajo ja esittely myyjältämme oheisen yhteydenottolomakkeen kautta niin myyjämme on yhteydessä teihin mahdollisimman pian tai voitte myös olla suoraan yhteydessä myyntiimme puhelimitse numerosta 0300472208 tai sähköpostitse jaguarlandrover@scc.fi

 

Tutustu Jaguar XF Sportbrake malliin tarkemmin tästä

XF Sportbrake 1 SCC

TARKOITUKSENMUKAINEN JA KÄYTÄNNÖLLINEN 

XF Sportbrake on Sedan -malliin verrattuna vieläkin tilavampi ja käytännöllisempi. Sen muotoilu tarjoaa coupé -tyylisen sivuprofiilin, joka näyttää erittäin dynaamiselta. Aerodynaamiset kylkilinjat, saumattomasti integroitu takaspoileri sekä LED -takavalot takaavat sen, että Sportbrake näyttää yhtä määrätietoiselta kuin mitä se on käytännöllinen. 

XF Sportbrake 2 SCC

VALOA JA TILANTUNTUA

XF Sportbrakeen lisävarusteena saatava 1,6 neliömetrin panoraamalasikatto on luokassaan suurin yhtenäinen lasipinta ja se tarjoaa auton sisätiloihin entistä enemmän valoa ja tilantuntua. Lisävarusteena saatavaa eleohjattua kattoikkunan suojaverhoa voit ohjata kevyesti kättä heilauttamalla, jolloin voit pitää katseen koko ajan tiessä. 

XF Sportbrake 3 SCC

AUTOMAATTINEN ILMAJOUSITUS JA SÄHKÖINEN TAKALUUKKU VAKIONA

XF Sportbraken automaattisella tasonsäädöllä varustettu takailmajousitus takaa mukavan ajonautinnon sekä tarkan ajettavuuden myös täydellä lastauskuormalla. Järjestelmä täyttää automaattisesti ilmajousitusta kuorman lisääntyessä pitäen auton koko ajan tasapainossa sekä ajokorkeuden vakiona. Sähkötoiminen takaluukku helpottaa arkea.  

XF Sportbrake 4 SCC

SAATAVILLA BUSINESS VARUSTEIN

Kattava Business varustelu on tarjolla myös uudessa XF Sportbrake mallistossa. Jaguarin Sportbrake malliston moottorivalikoima koostuu neljästä diesel- ja yhdestä bensiinimoottorista. AWD -nelivetojärjestelmä automaattivaihteiston kanssa on tarjolla 180 ja 240 hevosvoiman dieselmoottorien yhteydessä.

Hinnat alkaen 49 390€

Business mallisto alkaen 51 390 €

 

Kiinnostuitko?

Nimi

Viesti

Valitse yhteydenottotapa

Puhelin Puhelin
E-mail E-mail
SMS SMS
Whatsapp Whatsapp

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite

Lähetys epäonnistui.

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

© 2016 Sports Car Center. All rights reserved.