Laatu-autoilla on yksi osoite. Valitse exclusive, premium tai standard.

Vaihtoautot Huolto Varaosat Uudet autot
Jaguar Land Rover Alfa romeo Jeep
Uudet autot outlet Yhteydenotto
Exclusive autot
Sports Car Center Exclusive
"Täyttää vaativimmankin toiveet"
Exclusive autot
Sports Car Center Premium
”Laatuun panostaminen on aina järkevää”
Exclusive autot
Sports Car Center Standard
”Kustannustehokas, silti tietenkin luotettava”
Uusimmat autot [ Katso kaikki » ]
Uusin premium auto
Sports Car Center Premium
Jaguar XF 3,0 D

Vuosimalli 2012
112000 km
Hinta 33800 €
Uusin outlet auto
Sports Car Center Standard
Audi A6 Avant 3,0 V6 TDI (DPF) quattro tiptronic

Vuosimalli 2009
270000 km
Hinta 19800 €
Ajankohtaista [ Katso kaikki » ]

ERÄ UUSIA XE MALLEJA

KORKO 0 %, HUOLLOT VAKIONA, HETI TOIMITUKSEEN Lue lisää »

Yleiset


Erä uusia Jaguar XE-malleja heti toimitukseeen

Hinnat alken 39 553 €
Automaattivaihteisto 99 €
Rahoituskorko 0 %
Huollot vakiona
 3 vuoden takuu ilman kilometrirajoitusta
Huippuhyvitys vaihtoautostasi

Uusi Jaguar XE tarjoaa lisäksi ennenkokemattoman omistamisen huolettomuuden valmistajan Jaguar Care palvelun ansiosta. Jaguar Care sisältää kolmen vuoden määräaikaishuollot veloituksetta ilman kilometrirajoitusta kolmen vuoden kilometrivapaan takuun ja Jaguar Assistance tiepalvelun lisäksi.

UUSI JAGUAR XF

HUOLLOT VAKIONA Lue lisää »

Yleiset

Täysin uusi Jaguar XF hinnat alkaen

E-Performance Pure - 2.0 diesel, 163hv/380Nm
46 603,93 € (manuaalivaihteisto)
50 595,29 € (automaattivaihteisto)

Täysin uusi Jaguar XF tarjoaa lisäksi ennenkokemattoman omistamisen huolettomuuden valmistajan Jaguar Care palvelun ansiosta. Jaguar Care sisältää kolmen vuoden määräaikaishuollot veloituksetta ilman kilometrirajoitusta kolmen vuoden kilometrivapaan takuun ja Jaguar Assistance tiepalvelun lisäksi.

MAAILMAN ENSIMMÄINEN YLELLINEN SUV-AVOAUTO

NÄHVÄVILLÄ LIIKKEESSÄMME ESPOOSSA Lue lisää »

Yleiset

RANGE ROVER EVOQUE CONVERTIBLE 

AVOAUTO KAIKKIIN VUODENAIKOIHIN

 

Range Rover Evoque Convertible – A Convertible For All Seasons 

 https://www.youtube.com/watch?v=07dUi9CVunU&feature=player_detailpage

 

 

  • Maailman ensimmäinen ylellinen kompakti SUV-avoauto
  • Erittäin tyylikäs muotoilu varmistaa erottuvan profiilin katto ylhäällä ja alhaalla
  • Kevyt kangaskatto laskeutuu 18 sekunnissa jopa 48 km/h nopeudessa
  • Ei kompromisseja ylellisyydessä – tilaa neljälle aikuiselle, 251 litran tavaratila ja suksiluukku
  • Uuden sukupolven tieto- ja viihdejärjestelmä, jossa 10,2 tuuman kosketusnäyttö
  • Maailman kyvykkäin maastoavoauto
  • Valittavana tehokkaat Si4-bensiini- ja Ingenium-dieselmoottorit
  • Evoque Convertible saapuu markkinoille kesäksi 2016, SE Dynamic- ja HSE Dynamic –malleina
  • Ennakkohinta alkaen 71 605 € (kokonaishinta, SE Dynamic 2.0 TD4 150 Aut)

  

 

Whitley, UK, 9. marraskuuta, 2015 – Land Rover on paljastanut maailman ensimmäisen ylellisen kompaktin SUV-avoauton. Range Rover Evoque Convertible yhdistää Evoquen rohkean muotoilun monipuoliseen tekniikkaan ja hienostuneeseen taitettavaan kattoon. Kokonaisuus on kaikkiin vuodenaikoihin sopiva avoauto.

 Alkuperäisen Range Rover Evoquen mullistavat muodot on mukautettu eleganttiin avomalliratkaisuun. Uusi malli sijoittuu Evoque-valikoiman huipulle ainutlaatuisena ratkaisuna koko maailmassa.

Uusi malli on viides Range Rover -perheen jäsen – ja ensimmäinen avoauto – ja se yhdistää Range Roverin perinteikkään ylellisyyden nelipaikkaiseen rakenteeseen ja monipuoliseen tavaratilaan.

 Range Rover Evoque Convertible on valmistettu Land Roverin tiukimpien standardien mukaisesti. Rakenteellinen jäykkyys, hienostuneisuus, turvallisuus ja monipuolisuus ovat maailman ehdotonta kärkeä.

Land Roverin muotoilujohtaja Gerry McGovern kommentoi uutuutta seuraavasti: “Range Rover Evoque Convertible on ajoneuvo kaikkiin vuodenaikoihin. Sen erottuva muotoilu ja maailmanluokan tekniikka tuovat uuden ulottuvuuden Range Rover -tuoteperheeseen lisäten sen vetovoimaa.”

Kansainvälisten SUV-markkinoiden ennustetaan kasvavan 20 prosenttia seuraavan viiden vuoden aikana*, ja Evoque Convertible -mallilla on tärkeä rooli
Range Roverin 45-vuotisen menestystarinan jatkamisessa.

 Evoque Convertiblen huomiota herättävä ulkomuotoilu on saatu aikaan hienostuneen kangaskaton avulla, joka luo tarkasti määritellyt ääriviivat, jotka ovat uskollisia alkuperäiselle Evoque-muotoilulle. Z-taittomekanismi lepää korin takaosan tasalla, mikä varmistaa rikkeettömän ulkoasun, kun katto on alhaalla. Kangaskatto on pisin ja levein nykypäivänä myynnissä olevista ratkaisuista.

 Täysautomaattinen katto laskeutuu 18 sekunnissa, ja se voidaan nostaa 21 sekunnissa jopa 48 km/ nopeudessa. Kun katto on suljettu, se tarjoaa erinomaista akustista eristystä, mikä varmistaa viisiovisen Evoquen tasoisen mukavuuden. Katon asento ei vaikuta tavaratilaan, jota on 251 litraa. Tavaratila tarjoaa verratonta käytännöllisyyttä avoautolle.

  Korkealuokkaisen matkustamon sydämenä sykkii täysin uusi korkean resoluution 10,2-tuumainen kosketusnäyttö. Jaguar Land Roverin uuden sukupolven tieto- ja viihdejärjestelmä InControl™ Touch Pro saa ensi-iltansa Land Roverissa. Erittäin nopea InControl™ Touch Pro tarjoaa ovelta ovelle navigointia ja ensiluokkaisen audiojärjestelmän.

 Turvallisuutta ei luonnollisesti ole unohdettu. Kierähtämissuojajärjestelmä käyttää turvakaaria, jotka on piilotettu korin takaosaan. Kaksi alumiinitankoa laukeavat 90 millisekunnissa, jos auto kaatuu, ja luovat näin suojaisan tilan autossa olijoille.

 Land Roverin kevyet nelisylinteriset bensiini- ja dieselalumiinimoottorit ovat saatavilla uuteen malliin. Tehokas 240 hevosvoiman Si4-bensiinimoottori tarjoaa erinomaista suorituskykyä ja hienostuneisuutta.

 Dieselvoima on peräisin Land Roverin 2,0-litraisista Ingenium-moottoreista, jotka tuottavat tehokasta ja taloudellista suorituskykyä. Polttoaineen kulutus on alimmillaan 5,1 l/100 km ja CO2–päästöt 149 g/km.

 Evoque Convertible -mallia alleviivaavat Land Roverin maailmanluokan maasto-ominaisuudet, jotka ovat tuttuja Evoquen viisiovisesta ja Coupé-versiosta. Neliveto yhdessä Land Roverin 9-vaihteisen automaattivaihteiston, Terrain Response® -järjestelmän, kahluusyvyyden tunnistusjärjestelmän ja All-Terrain Progress Control (haastavien olosuhteiden pidonhallinta) -järjestelmän kanssa varmistavat, että Evoque on avoauto kaikkiin vuodenaikoihin.

 Uutta Range Rover Evoque Convertible -mallia valmistetaan Land Roverin Halewoodin tehtaalla Isossa-Britanniassa yhdessä viisiovisen ja Coupé-mallin kanssa. Uutuus tulee myyntiin vuoden 2016 keväällä yli 170 markkina-alueella ympäri maailmaa.